Boeken zoeken

De oermens / Prentenboek waarin de tegenwoordige mens een gesprek aangaat met verschillende soorten mensen in de oertijd.
Berge Henegouwen, Arno van, Hisgen, Ruud

ISBN 9789025833831
Uitgever Leopold B.V.
Taal Nederlands
Categorie kinderboeken,jeugdinformatief, jeugdnonfictie,jeugdgeschiedenis
Meer info 2003, Grote hardcover in prima staat, als nieuw. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Extra informatie In dit verhaal komen fossielen van oermensen tot leven. Wie is Lucy? Wie is toch dat meisje? Een mens, een aap of een beetje van beide? Wie zijn die jongens van Turkana en Neanderthal? En het mysterieuze drietal Lok, Kara en Neg? Allemaal mens, allemaal in de verste verten familie van ons. En toch allemaal zo verschrikkelijk anders. Wat is een mens eigenlijk?Maak kennis met onze voorgeschiedenis: van aapmens tot denkende mens. Ooit, heel lang geleden, was de aarde dunbevolkt met veel verschillende mensensoorten. Mens was dier onder de dieren. Nu zijn we met ons zes miljarden. Chinezen, Amerikanen, Indianen, Eskimo's, Nederlanders en nog veel meer. Toch is er nu nog maar één mensensoort. Hoe komt dat?Daal af in de tijd en ontdek je voorouders.

€ 5,00


Er is niets op voorraad van dit product.

Heeft u vragen over het boek? Hier kunt u een vraag stellen.